Tavaszi hangvarázs

Tavaszi hangvarázs

Helyszín

RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont

1031 Budapest, Nánánsi út 30.

Időpont

2023. március 17. péntek 18:00

Ár

5.000 Ft / fő

TAVASZI HANGVARÁZS

Sok szeretettel várunk egy szívet melengető hangutazásra a tavaszi napéjegyenlőség előtt pár nappal, hogy „hivatalosan” is megnyissuk a tavaszt.
Ebben az időszakban kiemelkedően fontos az én-idő, hiszen a tél alatt kiürülnek a vitamin és energia raktárak, különösen igénybe vesz minket ez az évszak.
Minél több időt tudunk relaxációban tölteni, annál inkább tud testünk, lelkünk regenerálódni.

A hangfürdőn tibeti hangtálak, kalimba, handpan és Andi éneke fogja segíteni az ellazulásunkat.
Szabadi Andrea egyike az első hazai női handpan művészeknek, jóga oktató és hangterapeuta.
A handpan egy új generációs, speciális fémötvözetből készült ütős hangszer. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van összeragasztva, melynek az alsó részén a kör alakú kivágás (Gu) adja a basszus hangokat, tetején pedig a hang mezők kiadnak egy adott skálát.
Hangja nagyon különleges, éteri, ellazító hatású.

A tibeti hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek, gyógyító erejüket a speciális fémötvözet rezgésének köszönhetik. Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak (félelem, harag, düh, gyűlölet, gőg, hazugság stb.) keltenek, nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten, így anyaggá sűrűsödnek a testben különböző formákban. A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel, ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát.
A hangtálaknak megvan az a tulajdonsága, hogy rezgései egészen mélyre hatoljanak és sejtszinten tisztítsanak, pucoljanak át minket. Sok blokk, gátlás, berögződés, ami tudatilag hozzáférhetetlen, így elérhetővé válik.
A relaxáló hangutazással tisztulást hívunk elő, miközben hallhatunk kifejezetten disszonáns hangokat, amik ellenérzést keltenek, így feljöhetnek érzelmek, emlékek, különféle testérzetek, amiket épp úgy, ahogy felbukkantak a semmiből, próbáljuk tovább engedni. Utána kiadós folyadék bevitel és pihenés segíti a tisztulási folyamatot.
Több infó Andiról: youtube, instagram, facebook: pantamlady www.pantamlady.hu

Hozzájárulás: 5.000 Ft/ fő.
Időtartam: 90 perc
Előzetes bejelentkezés szükséges: info@romai-kert.hu vagy
+36-30-254-1229

Itt, az eseménynél nem elég bejelölnöd, hogy „ott leszek”!

Oktató:

ANDI.jpg
Szabadi Andrea
Jógaoktató