A Római Kertről

A RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont egy igazán különleges fúzió eredményeként jött létre.

Egy korábbi munkakapcsolaton alapuló barátság az, ami életre hívta a Római-Kert Jóga & Életmódközpontot. Azóta ez a munkakapcsolat megszűnt, jött a Covid, a szigorítások, lezárások, de a nehéz idők ellenére, azóta új, lelkes oktatókkal/barátokkal közösen továbbra is szívügyünk, hogy ez a hely továbbra is egy oázis legyen az ide betérőknek! Azt hiszem elmondhatom, hogy a Római Kert nem csak egy hely számunkra. Mindannyiunk hivatásává, és szívügyévé is nemesedett a közös munka, és a rengeteg együtt töltött idő, ötletelés és szervezés során.

Annak ellenére, hogy alapvetően mindannyian jógaoktatással foglalkozunk, célunk a jóga oktatása és népszerűsítése mellett az, hogy rámutassunk: nincs helyes út, csak egyéni utak és megoldások vannak.

Legfontosabb elhatározásunk, hogy a lehető legtöbb otthonba juttassuk el az egészséges életmód fontosságát és a megfelelő mozgás örömét, legyen szó jógáról, tai-chi-ról, pilatesről, vagy bármilyen más gyakorlásról.

A Római Kertről

Szeretnénk Nektek elhozni a Római Kertbe minden olyan mozgásformát, hagyományt, rendszert, eszközt, technikát (vallási hovatartozástól függetlenül) amellyel mi valamilyen módon kapcsolódtunk az elmúlt évek során és amelyek így- vagy úgy, hozzáadtak ahhoz akikké váltunk.

Szeretettel várunk Titeket!

Szeghalmi Éva és a Római-Kert Team