Szabadi Andrea

Jógaoktató

Szabadi Andrea

Órafajták

Gerincjóga
0%

Gyermekkorom óta életem része a mozgás és a sport, 8 évet versenyeztem atlétaként.
A jógával egy hosszabb indiai utam során találkoztam először. Alapvetően megoldást kerestem a csípősérülésemre, ezért kezdtem el gyakorolni. A rohamos javulás eredményeképpen pár hónap múlva gördülékenyen sétáltam végig a Camino de Santiago zarándok utat. Hazatérésem után 2008-ban azonnal beiratkoztam a Mandala Jógastúdiók és IWI szervezésében egy OKJ-s Sportedző, Gerincjóga és Hatha Jóga oktatóképzésre, hogy mélységeiben értsem meg a jógát. A következő évben elvégeztem a Női jóga oktatóképzést és azóta számos továbbképzést is.
Ez idő alatt világossá vált számomra, hogy a betegségek testi tüneteire nem kell azonnal orvoshoz rohannunk, hanem teljes bizalommal hagyatkozhatunk testünk végtelen bölcsességére, mely mindenkinél jobban tudja a gyógyírt bármilyen bajunkra. Így sikerült elkerülnöm az évek alatt számos beavatkozást.
A jógától nem csak rugalmasságot és testi egészséget kapok, de visszavezet az egyszerűséghez, a gyökereimhez, az önmagammal való természetes kapcsolódáshoz és egy olyan testtudatosságra tanított meg, ami elengedhetetlen ebben a rohanó életmódban.

Ajóga mellett…

A jóga mellett karöltve vetettem bele magam a zenélésbe: a hangterápia, handpan, ének tanulmányaiba, ami szintén a kikapcsolódást segíti és észrevétlen természetességgel visszakapcsol igaz esszenciánkhoz, MAGunkhoz.
Többet rólam:
https://www.facebook.com/pantamlady
Andi