Hangok Varázskertje

Hangok Varázskertje – felkészülés az új évre – Hangfürdő Szabadi Andival

Helyszín

RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont

1031 Budapest, Nánánsi út 30.

Időpont

2024. január 5., péntek 18:30-20 óráig

Hozzájárulás

5.500 Ft/ fő

Irány az Új Év, az új kezdet, irány 2024.
Ezzel a hangfürdővel az Új Évbe való átmenetre hangolódunk. Elengedjük az elmúlt évünket, hogy tisztán, feltöltődve, a szív teréből beléphessünk az Újba.
A hangfürdő első részében egy vezetett meditációval és különböző hangszerek sokszínűségével fogunk az Óévünkhöz kapcsolódni. Majd a hangfürdő második részében nagyobb szerepet kap a handpan, mely könnyed, mennyei frekvenciáival segít betölteni az újat és mindazt amit az életünkbe szeretnénk hívni az Új Évvel.

Andi szavai: „Személy szerint ezeket az átmeneteket egy fontos kapunak érzem és egy lehetőségnek, hogy megfelelően erős szándékkal újat teremthessünk az életünkben, mert a lehetőség valóban bennünk van és az pedig határtalan.
Egy egy ilyen erős szándékkal átitatott kezdet valóban meghatározhatja az előttünk álló időszakot, ezért én arra hívlak, hogy merj kérni, merj álmodni.”

Szabadi Andrea egyike az első hazai női handpan művészeknek, énekes, zeneszerző, hangterapeuta és jóga oktató. Saját dalait és népdal feldolgozásait adja elő, handpan játákát énekkel kíséri. Célja az estjeivel, hogy elengedjük a hétköznapok feszültségeit, kiszakadjunk a malomkerékből, megmozduljanak az érzelmeink, vagy épp inspirációt kapjunk bármelyik daltól. Töltekezünk, MAGunk felé fordulunk, hogy újra és újra megtapasztaljuk a belső csendet. Ebből a csendből születik meg a zene is. Kaan Luum zenekarával két CD-jük jelent meg, nemrég pedig kijött első szóló albuma (Új Élet), melyet anyasága ihlette és az estén is megvásárolható.

Hozzájárulás: 5.500.-Ft/fő
Előzetes bejelentkezés szükséges:
info@romai-kert.hu, vagy 06 30 2541229

Szeretettel várunk!

Oktató:

ANDI.jpg
Szabadi Andrea
Jógaoktató