Elengedés jógaműhely

Elengedés jógaműhely

Helyszín

RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont

1031 Budapest, Nánánsi út 30.

Időpont

2023. május 14., vasárnap 9-14 óráig

Részvételi díj

22.000 Ft/ fő

„Van úgy, hogy az embernek nincs elég köve” – mondja a világ egyik legnagyobb bölcsességét a róla szóló filmben Forrest Gump.

Igaz ez a gyászra is: van úgy, hogy az embernek nincs elég könnye, elég szava, elég eszköze ahhoz, hogy meg tudjon birkózni a gyász igen komplikált, és legtöbbször bénító terhével.

Ilyenkor segíthet a jóga, mely a szavakon, könnyeken és a megfogalmazhatatlan érzéseken túl oda tud elvezetni, ahol mindezek fakadnak: a legmélyebb bensődhöz. Ahhoz viszont, hogy hatékonyan, megküzdési eszközként tudjuk alkalmazni a jógát a veszteségünk megdolgozásában, ismernünk kell a gyászt is, annak kimeríthetetlenül sokszínű, összetett minőségeit.

  • Ezen a félnapos jógaműhelyen ezekről lesz szó:
    általánosságban a gyászról
  • a gyász állapotairól
  • elhúzódó és komplikált gyászról
  • a jógafilozófia alapjairól
  • az ászanák, a légzőgyakorlatok és a meditáció szerepéről a gyászban

Olyan eseménnyel készülök, melyen hasznos eszközöket ismertetek meg veled, melyekkel saját és hozzátartozód gyászának nehézségét is enyhítheted.

Az elméleti, önismereti és beszélgetős rész mellett természetesen megismertetlek azokkal az ászanákkal, melyek gyakorlása kifejezetten segíthet a gyászmunkában és az elengedésben, valamint légzőgyakorlatokat és meditációt is végzünk majd.

A jógaműhelyet vezeti:
Kőváry Anett, vinyasa flow oktató és gyászkísérő

Érdeklődés és információk:
hello@kovaryanett.hu

Jelentkezés:
info@romai-kert.hu

Oktató: