Anyák napi hangvarázs

Anyák napi hangvarázs

Helyszín

RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont

1031 Budapest, Nánánsi út 30.

Időpont

2023. május 7. 19:30

Hozzájárulás

4500 Ft/ fő

Anyák napi hangvarázs

Sok szeretettel várunk egy szívet melengető hangutazásra Anyák napján, Május 7-én.

Felépítésében egy igazán lelkünket emelő, sok fényt és könnyedséget hozó alkalmat tervezünk, ahol a fókuszban a szeretet lesz. A cél az lenne, hogy aztán ezzel a könnyedséggel, és felszabadultsággal tudjuk sétálni a hétköznapjainkat is. Ez az a tér, amiben a szív is könnyebben nyílik.

A hangfürdőn tibeti hangtálak, kalimba, handpan és Andi éneke fogja segíteni az ellazulásunkat.

Szabadi Andrea egyike az első hazai női handpan művészeknek, énekes, dalszerző, jóga oktató és hangterapeuta.

A handpan egy új generációs, speciális fémötvözetből készült ütős hangszer. A Hang-ot 2000-ben alkotta meg egy svájci házaspár. Lényegében két öblös acéledény van összeragasztva, melynek az alsó részén a kör alakú kivágás (Gu) adja a basszus hangokat, tetején pedig a hang mezők kiadnak egy adott skálát. Hangja nagyon különleges, éteri, ellazító hatású.

A tibeti hangtálak többdimenziós hangzással rendelkeznek, gyógyító erejüket a speciális fémötvözet rezgésének köszönhetik. Bizonyos durva energiákat, amelyeket a gondolat által teremtett negatív tudattartalmak (félelem, harag, düh, gyűlölet, gőg, hazugság stb.) keltenek, nehezen tudunk feldolgozni tudati szinten, így anyaggá sűrűsödnek a testben különböző formákban. A hangtálak a testben és a csakrákban keletkezett feszültségeket oldják fel, ennek eredményeként hasznosak bármilyen izomfeszültség, különösen a hátfájás vagy a derékfájás kezelésére, a stressz oldására, és így az álmatlanság elűzésére, a koncentráció javítására, az elengedés megkönnyítésére. Javítják az emésztést, szabályozzák a vérkeringést, mélyebbé és egyenletesebbé teszik a légzést, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A hangtálaknak megvan az a tulajdonsága, hogy rezgései egészen mélyre hatoljanak és sejtszinten tisztítsanak, pucoljanak át minket. Sok blokk, gátlás, berögződés, ami tudatilag hozzáférhetetlen, így elérhetővé válik.

A relaxáló hangutazással tisztulást hívunk elő, miközben hallhatunk kifejezetten disszonáns hangokat, amik ellenérzést keltenek, így feljöhetnek érzelmek, emlékek, különféle testérzetek, amiket épp úgy, ahogy felbukkantak a semmiből, próbáljuk tovább engedni. Utána kiadós folyadék bevitel és pihenés segíti a tisztulási folyamatot.

Több infó Andiról: youtube, instagram, facebook: pantamlady www.pantamlady.hu

Hozzájárulás: 4.500 Ft/ fő.
Előzetes bejelentkezés szükséges: info@romai-kert.hu vagy
+36-30-254-1229

Oktató:

ANDI.jpg
Szabadi Andrea
Jógaoktató