Tóth Judit

Jógaoktató

Tóth Judit

Órafajták

Gerincjóga
0%
Hatha jóga
0%
Aromaterápiás YIN jóga
0%
Örökké hálás leszek annak a kedves barátnőmnek, aki hosszú időn keresztül kitartóan próbált rávenni, hogy menjek el vele jógázni.

Akkor már évek óta foglalkoztatott a téma, faltam a jógás könyveket, de az élet folyamatosan gyártotta az okokat a személyes találkozás halasztgatására.

Amikor végül eljutottam életem első jógaórájára, két fontos dolog történt: azonnal korlátlan bérletet vettem a jógastúdióba és attól kezdve szinte mindennapos vendéggé váltam és eldöntöttem, hogy jógaoktató leszek, hogy ezt a csodát minél több emberrel megoszthassam.

Már a jógaoktatói képzés elvégzése előtt is több fronton kellett helytállnom, de nem volt kérdés, hogy a tanításnak fogok-e helyet találni az életemben.

Legtöbbünknek több alkalom, több nekifutás szükséges ahhoz, hogy megérezzük miről is szól ez az egész. De a jógában épp az a szépséges, hogy mindenkinek az útja más és egyedi. Az oktató feladata pedig az, hogy a kezdeteknél megmutassa az irányt, később pedig segítse, támogassa a jógázókat a saját útjukon.

Nagy örömmel tölt el, hogy részese lehetek annak a folyamatnak mások életében, ami egy egészségesebb, teljesebb létezés felé vezet.

Judit