Szeidl Évi

Nőijóga oktató, meditáció oktató

„A jóga a mozgás örömét, felszabadulást, feltöltődést, a gondolatok elcsendesítését hozza az életembe. Segítségével tudatosan, harmonikusan és egészségesebben tudok élni.”

Órafajták

Nőijóga, nalini
0%
meditáció
0%

Sziasztok!

Szeidl Évi vagyok, Nalini Női jóga, Birthlight kismama jóga, hatha jóga és meditáció oktató.

A mozgás, a tánc és a zene szeretete mindig fontos szerepet játszott az életemben. Fiatalabb koromban balettoztam, népi táncoltam, hastáncoltam. Jógázni rendszeresen 2006-ban kezdtem el a Padma jóga stúdióban. A nőiségemmel való tudatos foglalkozás vezetett el 2008-ban a Nalini női jóga alaptanfolyamra, melyet követően 2010-ben végeztem el a Nalini Női jóga oktatóképzést. Csodás és örömteli változásokat tapasztaltam magamon és hamarosan lehetőségem nyílt az oktatásra is. 2009-ben a hatha jóga alap, 2012-ben hatha jóga haladó tanfolyamotot is elvégeztem és I. szintű hatha jóga oktatói vizsgát tettem. Ugyanebben az évben letettem a Birthlight kismama jóga oktatói vizsgát, 2013-ban pedig a Meditáció oktatóképzés elvégzésével mélyítettem tudásomat a Purnam Oktatói Akadémián.
2010 óta tanítok első sorban női jógát. Mestereim: Kovács Gyöngyi Nalini és Bálint János.
A jóga életem részévé vált és átszövi mindennapjaimat. Segít önmagam megismerésében, lelki fejlődésemben, egészségem megőrzésében, és nem utolsó sorban az örömteli és harmonikus mindennapok megteremtésében.
Szeretettel várlak óráimon, hogy átadhassam tapasztalataimat és segítsek önmagad felfedezésében, nőiséged harmonikus megélésében.