Pécsi András

Tai chi oktató, jógaoktató

Pécsi András

“Nagy változás az életemben, hogy nem akartam azonnali eredményt, ezért lassú változást választottam, és választom ma is minden nap.”

Órafajták

Tai chi
0%
Sziasztok! Pécsi András vagyok, aki teljes mértékben a tudatos élet, a belső megismerkedést teljes hiányában éltem az életemet 38 éves koromig.

Eredményei: Stresszes munkahely, napi 10-12 órás hajtással! Folyamatos súly gyarapodás, koplalásokkal tarkítva, aminek a végeredménye +152 kg-os súly lett! Erőnlétem minimális állapotba került, izmaim lazasága a cipőfűzés küzdelmével végződött. Ezt fokozta a szervezetem egy olyan betegséggel, amely azt jelezte, hogy itt a vége ennek az útnak keressem meg mit csinálok rosszul!

8 évvel a felismerés után jelenleg, heti 20-25 órát mozgok! 4-5 alkalommal Tai-Chi -t, Qi qung-ot gyakorlok, tanítok már 3 éve. Reggelente rendszeresen jógázom, és hétvégén elmegyek futni, kirándulni. Elvesztettem 50 Kg-ot a súlyomból, illetve a stresszes világomat egészségesen ki tudom zárni. Igazából az egész egyáltalán nem a mozgásról szól, hanem a mozgáson keresztüli Önkép változásodon!

Ez az út lassan indult és lassan halad, de minden nap hálás lehetek!

Ha lelkileg harmóniára vágysz Önmagaddal, a túlterhelt életedbe keresed az egyensúlyt! Nem mozogtál évek óta, vagy túl sokat mozogtál és a tested visszajelzett fájdalommal, sérüléssel! Stresszes napjaidat szeretnéd csökkenteni! Testsúlyoddal nem vagy megelégedve! Alternatív Masszás és Mozgásterapeutaként várlak a közös gyakorlásaimon!

A gyakorlásokon megismerjük a testünket helyesen mozgatni, elsajátítjuk a Tai-chi yang 48-as formát, kard formát és jobb és bal agyfélteke gyakorlatokat. Megismerkedünk a Qi-qung formákkal és áramlásokkal.