Tízmilliószoros napi Jóga & Hangtál Szilvivel

Tízmilliószoros napi Jóga & Hangtál Szilvivel

Helyszín

RÓMAI KERT Jóga & Életmódközpont

Tanfolyami napok

2020. március 9., hétfő, 18:00–20:00

Ár

3.500 Ft / fő,

vagy két bérlet alkalom

TÍZMILLIÓSZOROS NAPI JÓGA & HANGTÁL
Takács Szilvivel

A tízmilliószoros nap energiàja, a jóga és a hangtálak találkozása együtt, egymást kiegészítve, támogatva egy mély, belső utazás…

A jógának megvan a lehetősége a világ állapotának megváltoztatására.

A béke a saját szívünkben kezdődik, és ahhoz, hogy békét láthassunk a világban, először fel kell fedezzük, hogy a béke forrása bennünk, mindannyiunkban van. Minden gondolatunk valamilyen formában valamikor megvalósul, a karma törvénye szerint… Ezért a világ megváltoztatásához az első lépés önmagunk megváltoztatása.
A jóga gyakorlása által felébresztjük testünkben azokat az energiaközpontokat, amelyek az élet negatív és pozitív tapasztalatait létrehozzàk és tárolják.

Feloldjuk az eltárolt érzelmek benyomásait, így eljuthatunk oda, ahol a meditáció àltal megtapasztaljuk a nyugalmat, az együttérzést, a derűt és a hálát.

A jóga kiváló gyakorlat az élethez, hiszen a legfontosabb eleme a figyelem. Önmagunk figyelése a gyakorlat során a testtudatosság fejlődését szolgálja, illetve megtanít a jelen helyzet elfogadására és ellenálásunk elengedésére. A jóga, az elfogadás és elengedés gyakorlata, ami nem más, mint az élet maga.

Tarts velünk egy olyan lassú, passzív gyakorlásra, ahol gyakorlás közben hangtálak és más intuitív hangszerek mélyítik a tapasztalást, a csípő az elengedés, és a mellkas, a befogadás területeit oldva, és az óra végén egy hosszú hangtàlas relaxációban teljesen elcsendesedve, megteremtheted a saját boldogságod.

A gyakorlást vezeti és a hangtálakat megszólaltatja: Takács Szilvia jógaoktató és hangterapeuta

Az óra BEJELENTKEZŐS, kérünk, jelezd,ha jönnél🙏

Írj vagy hívj:06308840645
Köszönjük🙏

Szeretettel várunk Mindenkit ❤️

 

Oktató:

Névtelen-terv-2.png
Takács Szilvia
Jógaoktató, Hangterapeuta