Buna Kitti

Jógaoktató

Buna Kitti

Órafajták

Kezdő hatha jóga
0%
Gerincjóga
0%
AZ ÉN JÓGÁS TÖRTÉNETEM …
2013-ban kezdődött, amikor Budapestre költöztem az egyetemi tanulmányaim miatt. Sok stressz, az öröklött gerincferdülés és lúdtalp miatt sokszor volt álmatlan éjszakám, mindaddig, amíg rá nem találtam a Mandala Jógastúdióban tartott gerincjógára. Észrevettem, hogy javult a testtartásom és a hát-, illetve a gyakori fejfájásaim szépen lassan elmúltak.
Ezután szülővárosomba visszaköltözve, messzebb kerültem a jógaóráktól, sok-sok mozgásformát próbálva kerestem az utamat, amivel megtalálhatom a mindennapi stressz oldását és javíthatom az általános közérzetemet.
Pár év kihagyás után 2017 év elején döntöttem úgy, hogy nekivágok és elvégzem a Mandala Jógastúdióban indított kezdő Gerincjóga oktató képzést, majd megnyitottam a Naby Yoga Studiot, Tokodaltárón.
A saját testemen tapasztalt változások miatt éreztem, hogy az életcélom a velem jógázókat, ha csak másfél órára is, de kiszakítsam a hétköznapok felgyorsult világából és, hogy feltöltődve, kipihenve távozzanak az órámról.
Ezután haladó Gerincjóga tanfolyammal is bővítettem tudásomat, így az óráim színesebbek lettek. Haladó Gerincjóga órámon a Core izom erősítés,
Hatha jóga elemek és légzőgyakorlatok segítségével fejlesztettük izomzatunkat.
Gyógymasszőri tanfolyammal is bővítettem a tudástáramat, így “komplex terápiával” tudok szolgálni a különféle mozgásszervi panaszok esetén.
Munkahelyi és magánéleti változások után ismét visszaköltöztem Budapestre, ezzel új fejezet vette kezdetét az életemben, amiben szerencsére megtaláltam a Római Kert Jóga & Életmódközpontot!
Szombat reggelente várlak Titeket szeretettel óráimon! 🧡
Kitti