Kismama jóga

Kismama jóga

Jógázni hívlak minden kedden, hogy kismamaként rátalálj arra a belső hangra, mely utat mutat önmagad jobb megismeréséhez, a várandósságodban való kiteljesedéshez, valamint gyermeked örömteli fogadásához.

A jóga kiváló eszköz, hogy megtanulj elcsendesedni és lüktető elméd fogságából kiszabadulni, hiszen ezekben a hónapokban más időszámítás kezdődik: minden lelassul, az idő és a világ fokozatosan átalakul a benned zajló hormonális változások miatt. Ez néha ijesztő lehet, de ne aggódj, ez mind-mind része a folyamatnak. A jóga ezen is átsegít majd és elvezet saját erőforrásaidhoz, hogy örömteli, kiteljesedett állapotban éld meg várandósságod hónapjait és a szülést.

Az alkalmazott jógagyakorlatok és egyéb – a természeti népektől átvett – táncos-mozgásos elemek garantálják a laza csípőt, az erős gátizmokat, a szebb vonalakat és az akadálytalan szülést. Az órákon nagy hangsúlyt fektetünk a magzati kapcsolatépítésre, hogy már a kezdetektől kapcsolódhass, kommunikálhass magzatoddal, a vajúdást segítő légző-, és vizualizációs gyakorlatokra és a gátizomtornára.

Jógás előképzettség nem szükséges, csak a nyitottságod! 🙂

Szeretettel várlak:

Ibolya Emese