Őri Katalin

Pilates oktató, Gyógytornász, Hatha jóga oktató

Őri Katalin

“Gyönyörű kislányomnak köszönhetően csodálatos új dolgokat ismerhettem meg amelyek új színt hoztak a szakmai életembe is”

Órafajták

Pilates
0%
Gyógytorna
0%
Hatha jóga
0%
Sziasztok! Őri Kati vagyok gyógytornász-fizioterapeuta, pilates és hatha jóga oktató.

A mozgás egészen kis gyermekkoromtól életem része volt, majd gyógytornász képzés során vált igazán fontossá számomra az ergonómia és a rehabilitáció, amihez tökéletes lehetőséget találtam a pilates metódusában.

A főiskolai évek során kezdtem el a STOTT pilates képzést, majd munkám során hamar megtapasztaltam, milyen jól alkalmazható egészségesek számára sport tevékenységként, prevenciós célokra, speciális élethelyzetekben (kismamáknak, szülés utáni regenerációban, felkészülés különleges igénybevételre pl.: síelés) és páciensek részére gyógyító, korrektív, rehabilitációs célok elérésére (Body Balance Pilates method).

Számos gyógytornász képzés mellett a pilates mindig is dominánsan jelen volt saját mozgás fejlesztésem és munkám során is, majd egyre nagyobb szerepet kapott a jóga is.

Gyönyörű kislányomnak köszönhetően pár éve egészen új dolgokat ismerhettem meg és ezek a tapasztalatok sok új színt hoztak a szakmai életembe is (várandósság, szülés utáni lehetőségek, kisgyermekes élet).
Minderre építkezve és folyamatosan színesítve szeretném óráimmal segíteni a testi és szellemi felüdülés, hosszútávon pedig a mozgékony mégis erős szervezet elérését.

Szeretettel várlak az óráimon!