Ibolya Emese

Női test-lélek terapeuta, jógaterapeuta, önismereti mentor, Anaya női jóga-, és kismamajóga oktató, dúla és 3 csodálatos gyermek édesanyja.

„A belső erőddel való egyesülésre hívlak, hogy női szerepeid között megtaláld a egyensúlyt.”

Órafajták

Nőijóga, kismama jóga
0%
babás jóga
0%

Sziasztok!

Ibolya Emese vagyok, nő, anya és segítő.

Nőket kísérek a kiteljesedés és az anyává válás útján, hogy rátaláljanak belső lelki erőforrásaikra, ezáltal a saját útjukat járhassák. Amint ez a kapcsolódás létrejön, hatalmas erő birtokába jutsz, kibontakoztathatod a tartós harmóniára és egységre való képességedet, megtalálod az egyensúlyt a mindennapokban és elkezdesz szárnyalni. Tapasztalataim szerint a legjobb eszköz ehhez az önismereti munka, a jóga terápiás alkalmazása, a meditáció és egy támogató női közösség, amely megtart, erősít, utat mutat és formál.

Az utóbbi bő másfél évtizedben behatóan foglalkoztam a jóga, a különböző mozgásformák, a női egészség holisztikus szemléletével és az önismeret kapcsolatával. 18 éve jógázom és foglalkozom meditációs módszerek gyakorlásával, valamint integrál pszichológiai tanulmányokat végeztem. Ezt a tudást a női test és lélek sajátosságaira szabva szeretném megmutatni Neked a jóga, a mozgás, a meditáció és csoportos, valamint egyéni önismereti technikák segítségével.

Amennyiben a segítségedre lehetek, hogy megtaláld utadat, keress bizalommal.