Dr. Horváth-Tanka Enikő

Jógaoktató

Dr. Horváth-Tanka Enikő

“A jóga mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga mindenkié.”

Órafajták

Erősítő gerincjóga
0%
Autoimmun Jóga
0%
Kezdő gerincjóga
0%
Ajóga nem minden, de a minden semmi jóga nélkül. A jóga számomra csend, és megbízható rendszer a hétköznapokban.

6 éve foglalkozom napi rendszerességgel a jóga gyakorlásával. Egy betegség kapcsán találkoztam először a csoportos jógaórákkal és már az első alkalommal magával ragadott a jóga világa. Ezt követően nem volt megállás. Szépen lassan gyökerestül forgatta fel az életem. Azóta részt vettem több oktatói képzésen, továbbképzésen, és egyre inkább azt gondolom, hogy ennek a folyamatnak soha nem lesz vége. Az évek során gerincjóga, hatha jóga és astanga jóga oktatatói képesítést szereztem.

A Központban elsősorban kezdő és haladó gerincjóga, stresszoldó jóga és Autoimmun Jóga oktatással foglalkozom.

Hiszem, hogy ezek azok a területe a jógának, ahol a nyugat európai ember a legkönnyebben tud kapcsolódni a jóga hagyományhoz. Az ülő- és mozgásszegény életmód valamint a fokozott stressz miatt nagyobb szükségünk van segítségre, mint valaha. A jóga pedig működik.

Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam a jóga rendszerét, és megmutassam, hogy mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga mindenkié.

Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy “a jóga szabadság nem kötöttség” (Pattabhi Jois) akkor szeretettel várlak az óráimon.